ΠΕΙΡΑΙΑΣ ARTPORT

Μια διακαλλιτεχνική πλατφόρμα δράσεων!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ARTPORT
9 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει την καλλιτεχνική περίοδο 2021–2022 με το διακαλλιτεχνικο πρόγραμμα ΠΕΙΡΑΙΑΣ ARTPORT. Ταυτόχρονα δημιουργεί μια νέα κοιτίδα πολιτισμού στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, στην καρδιά του λιμανιού, δίπλα στα καράβια που έρχονται και φεύγουν καθημερινά.

Με ένα πολυπρισματικό κύκλο δράσεων που περιλαμβάνει θέατρο, χορό, εικαστικά και κινηματογράφο, πραγματοποιεί τον στόχο του ο Σεπτέμβριος να γίνει ο μήνας που ο Πειραιάς θα αφήνει το δικό του στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, ως πύλη πολιτισμού για την τέχνη του σήμερα και τους προβληματισμούς του τώρα.

Το ΠΕΙΡΑΙΑΣ ARTPORT ανοίγει τις πύλες του από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 με τη συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και παρουσιάζει μια παράσταση θεάτρου – ντοκιμαντέρ εμπνευσμένη από την απουσία, τη συντροφικότητα και το βλέμμα της "γυναίκας του ναυτικού", έξι νέα πρωτότυπα έργα επιχορηγούμενων ομάδων χορού, δύο σημαντικούς εικαστικούς καλλιτέχνες από το εξωτερικό, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σε ένα προφεστιβαλικό event και μια ταινία – έκπληξη
σε πρώτη πανελλήνια προβολή.

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web